Pic 1

Administratieve ondersteuning

Onze administratieve en boekhoudkundige medewerkers werken met uw bedrijf samen, zodat u meer inzicht krijgt in uw bedrijf. Onze adviezen geven uw knelpunten, kansen en mogelijkheden aan, die u misschien nog niet had gezien. Met deze adviezen kunt u een competitief voordeel behalen ten opzichte van uw concurrenten.

Wij geven u hieronder 2 voorbeelden van de mogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en mogelijkheden.

 

 


• Full service: 

Bij full service draagt u ons alle documenten en bescheiden over. Uw gegevens worden door ITRA geordend, gecodeerd, gerubriceerd en daarna vastgelegd in ons boekhoudprogramma. U krijgt periodiek uw cijfers om het reilen en zeilen van uw bedrijf te beoordelen. Daarbij kunt u ons altijd om advies vragen en geven wij ook de mogelijkheden aan. 

 

 


• Semi service:

Bij een semi service maken wij de periodieke en jaarcijfers voor u gereed. Uw commerciële en fiscale balansen worden tijdig voor u gemaakt. Uw aangiften VPB en IB ingediend. Voor belastingadviezen is de staf van ITRA telefonisch, per fax en via SMS bereikbaar. ITRA staat bekend om goede support en after-sales.